Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva (2-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 2 maart 2019 - 12:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Arsenal Tula het zaterdag 2 maart 2019 om 12:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva (2-0)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 49e minuut door L. Đorđević, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Arsenal Tula opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het E. Kangwa die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Arsenal Tula.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula.

LIVE Arsenal Tula - CSKA Moskva 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
44' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
49' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt L. Đorđević Arsenal Tula 1-0
52' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
54' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor Z. Bakaev Arsenal Tula
56' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
59' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor K. Nababkin CSKA Moskva
70' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor L. Đorđević Arsenal Tula
73' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor A. Sigurdsson CSKA Moskva
73' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Mirzov voor Z. Bakaev Arsenal Tula
79' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor K. Bistrović CSKA Moskva
88' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Kangwa met assist van L. Đorđević Arsenal Tula 2-0
93' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor R. Mirzov Arsenal Tula
93' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Adzhoev voor L. Đorđević Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - CSKA Moskva
Opstellingen Arsenal Tula - CSKA Moskva
De opstellingen van Arsenal Tula en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Igor Cherevchenko
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva

Arsenal Tula en CSKA Moskva treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is CSKA Moskva favoriet. 6 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal Tula. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 1
Winst CSKA Moskva 6
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 11e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 3e plaats.