Nabeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 15:30 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Arsenal Tula het zondag 29 juli 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Arsenal Tula dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Dinamo Moskva
Balbezit
63%
37%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
14
13
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
109
71
Gevaarlijke aanvallen
59
36
Passes
529
299
Overtredingen
20
19
Buitenspel
1
2
Corners
4
1
Wissels
3
2
LIVE Arsenal Tula - Dinamo Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Dinamo Moskva
Opstellingen Arsenal Tula - Dinamo Moskva
De opstellingen van Arsenal Tula en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Arsenal Tula
# Speler Pos.
22 Daniil Lesovoy Wissel
27 Artem Mingazov Wissel
33 Artem Sokol Wissel
1 Artur Nigmatullin K
50 Egor Shamov K
71 Aleksandr Denisov V
17 Guram Adzhoev M
70 Georgi Kostadinov M
80 Yaroslav Ivakin A
Formatie 4-4-1-1
Wissels Dinamo Moskva
# Speler Pos.
31 Igor Leshchuk K
3 Sebastian Holmén V
20 Vyacheslav Grulev M
19 Vladimir Moskvichev M
23 Anton Sosnin M
11 Ivan Temnikov M
7 Evgeni Markov A
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva

Arsenal Tula en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Stanislav Vasilyev en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 31 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Dinamo Moskva favoriet. 2 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal Tula. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 1
Winst Dinamo Moskva 2
Gelijkspel 1
Totaal 4

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal Tula - Dinamo Moskva Opstelling Arsenal Tula Opstelling Dinamo Moskva Live Arsenal Tula - Dinamo Moskva Live Arsenal Tula - Dinamo Moskva kijken Arsenal Tula - Dinamo Moskva kijken Live Arsenal Tula - Dinamo Moskva stream Arsenal Tula - Dinamo Moskva Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Dinamo Moskva Uitslag Arsenal Tula - Dinamo Moskva Statistieken Arsenal Tula - Dinamo Moskva Russische Premier League 2018/2019 Arsenal Tula - Dinamo Moskva wedden Arsenal Tula - Dinamo Moskva gokken Arsenal Tula - Dinamo Moskva Unibet