Nabeschouwing Burnley - West Ham United (2-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 30 december 2018 - 15:15 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Burnley het zondag 30 december 2018 om 15:15 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - West Ham United (2-0)

Het Premier League duel tussen Burnley en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door C. Wood, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Burnley vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. McNeil op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Burnley.

LIVE Burnley - West Ham United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van A. Barnes Burnley 1-0
23' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor R. Snodgrass West Ham United
29' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Noble West Ham United
34' Doelpunt Burnley Doelpunt D. McNeil met assist van A. Westwood Burnley 2-0
38' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Barnes Burnley
46' Wissel West Ham United Wissel G. Diangana voor R. Snodgrass West Ham United
46' Wissel West Ham United Wissel A. Carroll voor Lucas Pérez West Ham United
57' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Carroll West Ham United
61' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor D. Rice West Ham United
73' Wissel West Ham United Wissel Xande Silva voor M. Arnautović West Ham United
91' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor C. Wood Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - West Ham United
Opstellingen Burnley - West Ham United
De opstellingen van Burnley en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burnley - West Ham United

Burnley en West Ham United treffen elkaar in de 20e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Coote en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en West Ham United in de Premier League vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor West Ham United. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is West Ham United favoriet. 6 keer wist de ploeg van Burnley te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Burnley. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burnley 2
Winst West Ham United 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 19e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.