Nabeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg (0-3) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 5 augustus 2018 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het zondag 5 augustus 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Orenburg (0-3)

Het Russische Premier League duel tussen Krylya Sovetov en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Vladislav Bezborodov geëindigd in een 0-3 overwinning voor Orenburg. Na 45 minuten stond er een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door A. Kozlov, waarmee Orenburg met 0-1 de leiding nam. Krylya Sovetov kreeg via S. Mijailović in de 37e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Vladislav Bezborodov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 38e werd de voorsprong voor Orenburg verdubbeld dankzij een doelpunt van S. Breev.

In de 46e minuut volgde een derde treffer van Orenburg, waarmee A. Kozlov zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vladislav Bezborodov, waardoor Orenburg dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Krylya Sovetov - Orenburg 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Wissel Orenburg Wissel M. Sivakov voor D. Andreev Orenburg
26' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Kozlov met assist van A. Oyewole Orenburg 0-1
33' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor S. Breev Orenburg
36' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Kozlov Orenburg
37' Penalty gemist Krylya Sovetov Penalty gemist S. Mijailović Krylya Sovetov
38' Doelpunt Orenburg Doelpunt S. Breev Orenburg 0-2
46' Doelpunt Orenburg Doelpunt A. Kozlov met assist van D. Popovič Orenburg 0-3
46' Wissel Krylya Sovetov Wissel E. Bashkirov voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
53' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor D. Popovič Orenburg
60' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Yakovlev voor V. Poluyakhtov Krylya Sovetov
62' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor A. Sutormin Orenburg
64' Wissel Orenburg Wissel A. Kulishev voor S. Breev Orenburg
66' Wissel Krylya Sovetov Wissel A. Sobolev voor S. Mijailović Krylya Sovetov
68' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor G. Chirkin Orenburg
89' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Sobolev Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Orenburg
Opstellingen Krylya Sovetov - Orenburg
De opstellingen van Krylya Sovetov en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.