Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ufa (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 5 mei 2019 - 13:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Krylya Sovetov het zondag 5 mei 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in Samara Arena in Samara.

Via de Krylya Sovetov - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krylya Sovetov - Ufa (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Krylya Sovetov en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Timofeev, waarmee Krylya Sovetov met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Ufa het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk I. Nedelcearu die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Krylya Sovetov - Ufa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krylya Sovetov - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt A. Timofeev met assist van D. Tkachuk Krylya Sovetov 1-0
16' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Yakovlev voor S. Kornilenko Krylya Sovetov
20' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Timofeev Krylya Sovetov
34' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Vučićević voor A. Samedov Krylya Sovetov
41' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
67' Wissel Ufa Wissel O. Thill voor S. Igboun Ufa
77' Wissel Ufa Wissel A. Aliev voor D. Sysuev Ufa
77' Wissel Ufa Wissel L. Bizjak voor O. Vaněk Ufa
81' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor M. Samardžić Krylya Sovetov
91' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor R. Shishkin Krylya Sovetov
93' Doelpunt Ufa Doelpunt I. Nedelcearu met assist van A. Nikitin Ufa 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Krylya Sovetov - Ufa
Opstellingen Krylya Sovetov - Ufa
De opstellingen van Krylya Sovetov en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krylya Sovetov gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ufa zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Krylya Sovetov - Ufa

Krylya Sovetov en Ufa treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Krylya Sovetov en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 5 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Krylya Sovetov. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Ufa favoriet. 3 keer wist de ploeg van Krylya Sovetov te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Krylya Sovetov. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Krylya Sovetov 2
Winst Ufa 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krylya Sovetov op een 13e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 14e plaats.