Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 18:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Lokomotiv Moskou het vrijdag 14 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Kardozu Miguel. Lokomotiv Moskva kwam na 32 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Anton Miranchuk, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 66e minuut kreeg G. Krychowiak van Lokomotiv Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lokomotiv Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt Kardozu Miguel met assist van K. Rausch Dinamo Moskva 0-1
32' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-1
38' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel J. Farfán voor Éder Lokomotiv Moskva
46' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor Anton Miranchuk Lokomotiv Moskva
58' Wissel Dinamo Moskva Wissel A. Sosnin voor F. Černych Dinamo Moskva
66' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
71' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Barinov voor Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva
71' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel E. Markov voor K. Panchenko Dinamo Moskva
90' Wissel Dinamo Moskva Wissel I. Temnikov voor T. Šunjić Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Dinamo Moskva

Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Matyunin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide ploegen is Lokomotiv Moskou favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Dinamo Moskva slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 6
Winst Dinamo Moskva 4
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 8e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 7e plaats.