Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 4 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Lokomotiv Moskou het zaterdag 4 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Spartak Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in RZD Arena in Moskva.

Via de Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Lokomotiv Moskou en Spartak Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Lokomotiv Moskou en Spartak Moskva gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Spartak Moskva kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Vladimir Moskalev niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Tashaev Spartak Moskva
52' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Q. Promes Spartak Moskva
60' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor I. Denisov Lokomotiv Moskva
68' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Barinov voor Aleksey Miranchuk Lokomotiv Moskva
68' Wissel Spartak Moskva Wissel Luiz Adriano voor Zé Luís Spartak Moskva
73' Wissel Spartak Moskva Wissel I. Popov voor D. Glushakov Spartak Moskva
79' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
80' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor S. Bocchetti Spartak Moskva
86' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Samedov voor A. Tashaev Spartak Moskva
90' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel Éder voor J. Farfán Lokomotiv Moskva
94' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor A. Eshchenko Spartak Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva
Opstellingen Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva
De opstellingen van Lokomotiv Moskou en Spartak Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lokomotiv Moskou gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Spartak Moskva zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Lokomotiv Moskou - Spartak Moskva

Lokomotiv Moskou en Spartak Moskva treffen elkaar in de 2e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladimir Moskalev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Lokomotiv Moskou en Spartak Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 4 maart 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Spartak Moskva favoriet. 6 keer wist de ploeg van Lokomotiv Moskou te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Lokomotiv Moskou. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Lokomotiv Moskou 5
Winst Spartak Moskva 6
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Lokomotiv Moskou op een 10e positie staat, terwijl we Spartak Moskva terugvinden op de 4e plaats.