Nabeschouwing Manchester City - Cardiff City (2-0) || Premier League 2018/2019

Woensdag 3 april 2019 - 20:45 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester City het woensdag 3 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Etihad Stadium in Manchester.

Via de Manchester City - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City - Cardiff City (2-0)

Het Premier League duel tussen Manchester City en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 2-0 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door K. De Bruyne, waarmee Manchester City met 1-0 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Sané op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Manchester City.

Wedstrijdstatistieken Manchester City - Cardiff City
Goals
2
0
Balbezit
78%
22%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
27
4
Schoten op doel
11
1
Aanvallen
146
69
Gevaarlijke aanvallen
82
14
Passes
676
187
Overtredingen
3
7
Buitenspel
1
1
Corners
17
4
Wissels
1
3
LIVE Manchester City - Cardiff City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Doelpunt Manchester City Doelpunt K. De Bruyne met assist van A. Laporte Manchester City 1-0
8' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Bennett Cardiff City
19' Wissel Manchester City Wissel K. Walker voor O. Zinchenko Manchester City
34' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor L. Peltier Cardiff City
44' Doelpunt Manchester City Doelpunt L. Sané met assist van Gabriel Jesus Manchester City 2-0
53' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Ralls Cardiff City
60' Wissel Cardiff City Wissel N. Mendez-Laing voor Josh Murphy Cardiff City
81' Wissel Cardiff City Wissel L. Bacuna voor A. Gunnarsson Cardiff City
83' Wissel Cardiff City Wissel B. Reid voor Víctor Camarasa Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City - Cardiff City
Opstellingen Manchester City - Cardiff City
De opstellingen van Manchester City en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Josep Guardiola i Sala
Formatie 4-4-1-1
Coach Neil Warnock
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
28 Brian Murphy K
18 Greg Cunningham V
15 Leandro Bacuna M
23 Kadeem Harris M
19 Nathaniel Mendez-Laing A
14 Bobby Reid A
10 Kenneth Dahrup Zohorè A
Voorbeschouwing Manchester City - Cardiff City

Manchester City en Cardiff City treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester City en Cardiff City in de Premier League vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester City. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Manchester City favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Cardiff City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manchester City 2
Winst Cardiff City 1
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester City op een 2e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Manchester City - Cardiff City Opstelling Manchester City Opstelling Cardiff City Live Manchester City - Cardiff City Live Manchester City - Cardiff City kijken Manchester City - Cardiff City kijken Live Manchester City - Cardiff City stream Manchester City - Cardiff City Fox Sports Nabeschouwing Manchester City - Cardiff City Uitslag Manchester City - Cardiff City Statistieken Manchester City - Cardiff City Premier League 2018/2019 Manchester City - Cardiff City wedden Manchester City - Cardiff City gokken Manchester City - Cardiff City Unibet