Nabeschouwing Manchester United - Leicester City (2-1) || Premier League 2018/2019

Vrijdag 10 augustus 2018 - 21:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Manchester United het vrijdag 10 augustus 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Leicester City (2-1)

Het Premier League duel tussen Manchester United en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 2-1 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 3 minuten. P. Pogba maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Manchester United vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Manchester United vergrootte in de 83e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Shaw op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Leicester City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Vardy. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Leicester City kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andre Marriner, waardoor Manchester United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Manchester United - Leicester City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Penalty Manchester United Penalty P. Pogba Manchester United 1-0
51' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor D. Amartey Leicester City
54' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor J. Maddison Manchester United
54' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Fred Manchester United
63' Wissel Leicester City Wissel R. Ghezzal voor D. Amartey Leicester City
63' Wissel Leicester City Wissel J. Vardy voor J. Maddison Leicester City
67' Wissel Manchester United Wissel R. Lukaku voor M. Rashford Manchester United
69' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor Andreas Pereira Manchester United
76' Wissel Manchester United Wissel S. McTominay voor Fred Manchester United
80' Wissel Leicester City Wissel Iborra voor Adrien Silva Leicester City
83' Doelpunt Manchester United Doelpunt L. Shaw met assist van Mata Manchester United 2-0
84' Wissel Manchester United Wissel M. Fellaini voor P. Pogba Manchester United
93' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy Leicester City 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Leicester City
Opstellingen Manchester United - Leicester City
De opstellingen van Manchester United en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.