Nabeschouwing Orenburg - Arsenal Tula (1-1) || Russische Premier League 2018/2019

Maandag 29 april 2019 - 16:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Orenburg het maandag 29 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Gazovik in Orenburg.

Via de Orenburg - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Orenburg - Arsenal Tula (1-1)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Orenburg en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door L. Đorđević, waarmee Arsenal Tula met 0-1 de leiding nam. Orenburg kwam na 78 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Ricardo Alves, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Orenburg - Arsenal Tula 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Orenburg - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Afonin Orenburg
22' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor N. Malyarov Orenburg
41' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Mohammed Arsenal Tula
62' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt L. Đorđević Arsenal Tula 0-1
69' Wissel Orenburg Wissel Ricardo Alves voor A. Galadzhan Orenburg
74' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor K. Berkhamov Arsenal Tula
78' Doelpunt Orenburg Doelpunt Ricardo Alves met assist van N. Malyarov Orenburg 1-1
80' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor Ricardo Alves Orenburg
85' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor S. Kozlov Orenburg
88' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor R. Mirzov Arsenal Tula
91' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Orenburg - Arsenal Tula
Opstellingen Orenburg - Arsenal Tula
De opstellingen van Orenburg en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Orenburg gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Orenburg - Arsenal Tula

Orenburg en Arsenal Tula treffen elkaar in de 26e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Orenburg en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 27 oktober 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Orenburg favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Orenburg 1
Winst Arsenal Tula 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Orenburg op een 9e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 6e plaats.