Nabeschouwing Spartak Moskva - Arsenal Tula (2-3) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zondag 21 oktober 2018 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Arsenal Tula (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Mikhail Vilkov geëindigd in een 2-3 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Zé Luís, waarmee Spartak Moskva met 1-0 de leiding nam. Arsenal Tula kreeg via O. Ožegović in de 35e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Mikhail Vilkov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Arsenal Tula in de 35e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van O. Ožegović.

In de 48e minuut was het Spartak Moskva dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Zé Luís. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat D. Lesovoy van Arsenal Tula de 2-2 maakte in de 48e minuut. Arsenal Tula kwam op voorsprong nadat R. Mirzov de 2-3 wist te maken na 65 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Mikhail Vilkov en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Arsenal Tula.

LIVE Spartak Moskva - Arsenal Tula 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Zé Luís met assist van Luiz Adriano Spartak Moskva 1-0
35' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor I. Kutepov Spartak Moskva
35' Penalty gemist Arsenal Tula Penalty gemist O. Ožegović Arsenal Tula
35' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt O. Ožegović Arsenal Tula 1-1
40' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor O. Ožegović Arsenal Tula
40' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor Fernando Spartak Moskva
48' Doelpunt Spartak Moskva Doelpunt Zé Luís Spartak Moskva 2-1
48' Gele kaart Spartak Moskva Gele kaart voor M. Petković Spartak Moskva
48' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt D. Lesovoy met assist van A. Mohammed Arsenal Tula 2-2
55' Wissel Spartak Moskva Wissel M. Ignatov voor R. Eremenko Spartak Moskva
63' Wissel Spartak Moskva Wissel A. Lomovitski voor Luiz Adriano Spartak Moskva
65' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt R. Mirzov met assist van L. Đorđević Arsenal Tula 2-3
72' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor O. Ožegović Arsenal Tula
72' Wissel Spartak Moskva Wissel S. Hanni voor A. Tashaev Spartak Moskva
76' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor D. Lesovoy Arsenal Tula
86' Wissel Arsenal Tula Wissel I. Gorbatenko voor L. Đorđević Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Arsenal Tula
Opstellingen Spartak Moskva - Arsenal Tula
De opstellingen van Spartak Moskva en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Oleg Kononov
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Arsenal Tula

Spartak Moskva en Arsenal Tula treffen elkaar in de 11e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mikhail Vilkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 1 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Spartak Moskva 4
Winst Arsenal Tula 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Spartak Moskva op een 7e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 14e plaats.