Nabeschouwing Spartak Moskva - Orenburg (1-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 28 juli 2018 - 18:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Spartak Moskva het zaterdag 28 juli 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Otkrytiye Arena in Moskva.

Via de Spartak Moskva - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Spartak Moskva - Orenburg (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Spartak Moskva en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Roman Galimov geëindigd in een 1-0 overwinning voor Spartak Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Spartak Moskva - Orenburg
Goals
1
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
18
4
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
150
93
Gevaarlijke aanvallen
84
38
Passes
608
299
Overtredingen
7
11
Buitenspel
1
2
Corners
3
1
Wissels
2
2
LIVE Spartak Moskva - Orenburg 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Spartak Moskva - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Spartak Moskva - Orenburg
Opstellingen Spartak Moskva - Orenburg
De opstellingen van Spartak Moskva en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Spartak Moskva gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Wissels Orenburg
# Speler Pos.
1 Aleksandr Rudenko K
56 Aleksandr Dovbnya K
31 Vitaliy Shakhov V
3 Mikhail Sivakov V
77 Nikita Malyarov M
23 Sergey Breev M
32 Artyom Kulishev A
Voorbeschouwing Spartak Moskva - Orenburg

Spartak Moskva en Orenburg treffen elkaar in de 1e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Roman Galimov en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Russische Premier League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Spartak Moskva en Orenburg in de Russische Premier League vond plaats op 3 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spartak Moskva. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Spartak Moskva favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Orenburg slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Spartak Moskva 2
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Spartak Moskva - Orenburg Opstelling Spartak Moskva Opstelling Orenburg Live Spartak Moskva - Orenburg Live Spartak Moskva - Orenburg kijken Spartak Moskva - Orenburg kijken Live Spartak Moskva - Orenburg stream Spartak Moskva - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Spartak Moskva - Orenburg Uitslag Spartak Moskva - Orenburg Statistieken Spartak Moskva - Orenburg Russische Premier League 2018/2019 Spartak Moskva - Orenburg wedden Spartak Moskva - Orenburg gokken Spartak Moskva - Orenburg Unibet