Nabeschouwing Ural - Arsenal Tula (2-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 10:30 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Ural het zaterdag 29 september 2018 om 10:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Ekaterinburg Arena in Jekaterinburg.

Via de Ural - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ural - Arsenal Tula (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Ural en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Sergey Lapochkin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ural. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door S. Tkachev, waarmee Arsenal Tula met 0-1 de leiding nam. Ural kwam in de 63e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Panyukov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette A. Panyukov zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ural de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Lapochkin, waardoor Ural dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ural - Arsenal Tula 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ural - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt S. Tkachev Arsenal Tula 0-1
52' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Khagush Arsenal Tula
56' Gele kaart Ural Gele kaart voor D. Kulakov Ural
57' Wissel Ural Wissel A. Panyukov voor V. Ilyin Ural
61' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Berkhamov Arsenal Tula
62' Wissel Ural Wissel O. El Kabir voor M. Aratore Ural
63' Doelpunt Ural Doelpunt A. Panyukov met assist van O. El Kabir Ural 1-1
66' Wissel Ural Wissel R. Emelyanov voor A. Fidler Ural
68' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor S. Tkachev Arsenal Tula
74' Wissel Arsenal Tula Wissel O. Ožegović voor Z. Bakaev Arsenal Tula
83' Gele kaart Ural Gele kaart voor P. Boumal Ural
84' Doelpunt Ural Doelpunt A. Panyukov met assist van O. El Kabir Ural 2-1
86' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor A. Khagush Arsenal Tula
94' Gele kaart Ural Gele kaart voor O. El Kabir Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Ural - Arsenal Tula
Opstellingen Ural - Arsenal Tula
De opstellingen van Ural en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ural gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Oleg Kononov
Voorbeschouwing Ural - Arsenal Tula

Ural en Arsenal Tula treffen elkaar in de 9e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Lapochkin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ural en Arsenal Tula in de Russische Premier League vond plaats op 8 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Ural favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Arsenal Tula slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ural 2
Winst Arsenal Tula 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ural op een 12e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 10e plaats.