Nabeschouwing Watford - Fulham (4-1) || Premier League 2018/2019

Dinsdag 2 april 2019 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het dinsdag 2 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Fulham (4-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Roger East geëindigd in een 4-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Doucouré, waarmee Watford met 1-0 de leiding nam. Fulham kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Babel, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette W. Hughes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Watford de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Watford vergroot nadat T. Deeney de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 75e minuut wist Kiko Femenía namens Watford de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roger East en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Watford.

LIVE Watford - Fulham 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Doelpunt Watford Doelpunt A. Doucouré met assist van W. Hughes Watford 1-0
33' Doelpunt Fulham Doelpunt R. Babel met assist van R. Sessegnon Fulham 1-1
44' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Mariappa Watford
46' Wissel Watford Wissel A. Gray voor Deulofeu Watford
46' Wissel Watford Wissel D. Janmaat voor R. Pereyra Watford
47' Gele kaart Watford Gele kaart voor D. Janmaat Watford
63' Doelpunt Watford Doelpunt W. Hughes Watford 2-1
66' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Chambers Fulham
69' Doelpunt Watford Doelpunt T. Deeney met assist van A. Gray Watford 3-1
72' Wissel Fulham Wissel J. Seri voor T. Ream Fulham
75' Doelpunt Watford Doelpunt Kiko Femenía met assist van A. Gray Watford 4-1
78' Wissel Watford Wissel Domingos Quina voor E. Capoue Watford
81' Wissel Fulham Wissel A. Schürrle voor R. Babel Fulham
87' Wissel Fulham Wissel K. McDonald voor T. Cairney Fulham
90' Gele kaart Watford Gele kaart voor J. Holebas Watford
90' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Christie Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Fulham
Opstellingen Watford - Fulham
De opstellingen van Watford en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.