Nabeschouwing Watford - Southampton (1-1) || Premier League 2018/2019

Dinsdag 23 april 2019 - 20:45 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Watford het dinsdag 23 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Southampton (1-1)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Watford en Southampton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Southampton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van S. Long. Lange tijd leek het erop dat Watford het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 90e minuut was het namelijk A. Gray die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Watford - Southampton
Goals
1
1
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
15
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
128
101
Gevaarlijke aanvallen
53
50
Passes
598
357
Overtredingen
10
14
Buitenspel
4
5
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE Watford - Southampton 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Southampton Doelpunt S. Long Southampton 0-1
17' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Oriol Romeu Southampton
26' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
40' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Doucouré Watford
47' Gele kaart Southampton Gele kaart voor J. Bednarek Southampton
46' Wissel Watford Wissel Kiko Femenía voor C. Cathcart Watford
57' Gele kaart Watford Gele kaart voor Deulofeu Watford
67' Wissel Southampton Wissel J. Sims voor S. Armstrong Southampton
74' Wissel Southampton Wissel M. Lemina voor Oriol Romeu Southampton
75' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Kabasele Watford
77' Wissel Watford Wissel I. Success voor W. Hughes Watford
78' Wissel Southampton Wissel Y. Valery voor S. Long Southampton
81' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Masina Watford
90' Doelpunt Watford Doelpunt A. Gray met assist van D. Janmaat Watford 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Southampton
Opstellingen Watford - Southampton
De opstellingen van Watford en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Southampton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 3-4-2-1
Wissels Southampton
# Speler Pos.
44 Fraser Forster K
66 Kayne Ramsey V
43 Yan Valery M
18 Mario Lemina M
39 Joshua Sims M
9 Daniel William John Ings A
10 Charlie Austin A
Voorbeschouwing Watford - Southampton

Watford en Southampton treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Southampton in de Premier League vond plaats op 10 november 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Southampton favoriet. 2 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Watford. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Watford 1
Winst Southampton 2
Gelijkspel 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 8e positie staat, terwijl we Southampton terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Watford - Southampton Opstelling Watford Opstelling Southampton Live Watford - Southampton Live Watford - Southampton kijken Watford - Southampton kijken Live Watford - Southampton stream Watford - Southampton Fox Sports Nabeschouwing Watford - Southampton Uitslag Watford - Southampton Statistieken Watford - Southampton Premier League 2018/2019 Watford - Southampton wedden Watford - Southampton gokken Watford - Southampton Unibet