Nabeschouwing Yenisey - Arsenal Tula (0-0) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 13:00 uur



In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Yenisey het zondag 2 september 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Geolog in Tyumen'.

Via de Yenisey - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Yenisey - Arsenal Tula (0-0)

De Russische Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Yenisey en Arsenal Tula geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Yenisey en Arsenal Tula gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Sergey Ivanov niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Yenisey - Arsenal Tula
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
112
88
Gevaarlijke aanvallen
32
31
Passes
342
360
Overtredingen
20
12
Buitenspel
3
1
Corners
6
3
Wissels
2
3
LIVE Yenisey - Arsenal Tula 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Yenisey - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Wissel Yenisey Wissel A. Sarkisov voor M. Obradović Yenisey
60' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor Z. Bakaev Arsenal Tula
65' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
69' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Denisov Arsenal Tula
74' Wissel Yenisey Wissel E. Gavazaj voor P. Komolov Yenisey
75' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Mirzov voor S. Tkachev Arsenal Tula
77' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor F. Ogude Yenisey
81' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Mohammed voor K. Berkhamov Arsenal Tula
93' Gele kaart Yenisey Gele kaart voor D. Torbinski Yenisey
Video hoogtepunten en samenvatting Yenisey - Arsenal Tula
Opstellingen Yenisey - Arsenal Tula
De opstellingen van Yenisey en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Yenisey gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Yenisey - Arsenal Tula

Yenisey en Arsenal Tula treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Yenisey en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Yenisey 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Yenisey op een 15e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Yenisey - Arsenal Tula Opstelling Yenisey Opstelling Arsenal Tula Live Yenisey - Arsenal Tula Live Yenisey - Arsenal Tula kijken Yenisey - Arsenal Tula kijken Live Yenisey - Arsenal Tula stream Yenisey - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing Yenisey - Arsenal Tula Uitslag Yenisey - Arsenal Tula Statistieken Yenisey - Arsenal Tula Russische Premier League 2018/2019 Yenisey - Arsenal Tula wedden Yenisey - Arsenal Tula gokken Yenisey - Arsenal Tula Unibet