Nabeschouwing Zenit - CSKA Moskva (3-1) || Russische Premier League 2018/2019

Zondag 12 mei 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League 2018/2019 neemt Zenit het zondag 12 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pennaguer Bihan 1 (Plomelin) in Plomelin.

Via de Zenit - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zenit - CSKA Moskva (3-1)

Het Russische Premier League duel tussen Zenit en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeni Turbin geëindigd in een 3-1 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door I. Oblyakov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Zenit kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Driussi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 62e minuut zette E. Rigoni zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Zenit de leiding in de wedstrijd nam.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Zenit vergroot nadat S. Driussi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Zenit.

LIVE Zenit - CSKA Moskva 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zenit - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor J. Bijol CSKA Moskva
7' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Akhmetov CSKA Moskva
30' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov met assist van M. Fernandes CSKA Moskva 0-1
32' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Rakitskiy Zenit
32' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Vlašić CSKA Moskva
38' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi met assist van A. Dzyuba Zenit 1-1
43' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Hernández voor J. Bijol CSKA Moskva
50' Gele kaart Zenit Gele kaart voor Y. Zhirkov Zenit
60' Wissel CSKA Moskva Wissel G. Shchennikov voor I. Akhmetov CSKA Moskva
61' Wissel Zenit Wissel E. Rigoni voor S. Azmoun Zenit
62' Doelpunt Zenit Doelpunt E. Rigoni met assist van A. Dzyuba Zenit 2-1
68' Wissel Zenit Wissel R. Mak voor O. Shatov Zenit
70' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor G. Shchennikov CSKA Moskva
73' Gele kaart Zenit Gele kaart voor A. Dzyuba Zenit
75' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Sigurdsson voor V. Vasin CSKA Moskva
83' Wissel Zenit Wissel E. Nabiullin voor Y. Zhirkov Zenit
84' Gele kaart Zenit Gele kaart voor E. Nabiullin Zenit
86' Doelpunt Zenit Doelpunt S. Driussi met assist van A. Dzyuba Zenit 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Zenit - CSKA Moskva
Opstellingen Zenit - CSKA Moskva
De opstellingen van Zenit en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zenit gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Zenit - CSKA Moskva

Zenit en CSKA Moskva treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeni Turbin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zenit en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 11 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Zenit favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Zenit 7
Winst CSKA Moskva 3
Gelijkspel 7
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zenit op een 1e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.