Nabeschouwing AFC Bournemouth - Burnley (1-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Burnley (1-3)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 1-3 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van A. Barnes zette AFC Bournemouth op een 1-0 voorsprong in de 4e minuut van de wedstrijd. Burnley kwam in de 18e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Wood, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette A. Westwood zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Burnley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 56 minuten werd de voorsprong voor Burnley vergroot nadat A. Barnes de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Burnley.

LIVE AFC Bournemouth - Burnley 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Eigen doelpunt AFC Bournemouth Eigen doelpunt A. Barnes AFC Bournemouth 1-0
18' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van A. Westwood Burnley 1-1
20' Doelpunt Burnley Doelpunt A. Westwood Burnley 1-2
29' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor N. Clyne AFC Bournemouth
32' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Hendrick Burnley
35' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Barnes Burnley
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel Diego Rico voor N. Clyne AFC Bournemouth
56' Doelpunt Burnley Doelpunt A. Barnes met assist van C. Wood Burnley 1-3
59' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor D. Gosling AFC Bournemouth
71' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor J. Lerma AFC Bournemouth
78' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Mee Burnley
82' Wissel Burnley Wissel J. Guðmunds­son voor J. Hendrick Burnley
95' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Smith AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Burnley
Opstellingen AFC Bournemouth - Burnley
De opstellingen van AFC Bournemouth en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing AFC Bournemouth - Burnley

AFC Bournemouth en Burnley treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen AFC Bournemouth en Burnley in de Premier League vond plaats op 22 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 3 keer wist de ploeg van AFC Bournemouth te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor AFC Bournemouth. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst AFC Bournemouth 2
Winst Burnley 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel AFC Bournemouth op een 12e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.