Nabeschouwing AFC Bournemouth - Chelsea (4-0) || Premier League 2018/2019

Woensdag 30 januari 2019 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het woensdag 30 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Chelsea (4-0)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Roger East geëindigd in een 4-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 47e minuut door J. King, waarmee AFC Bournemouth met 1-0 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Brooks op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 74e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee J. King zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor AFC Bournemouth in de 95e minuut, nadat C. Daniels de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Chelsea 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van D. Brooks AFC Bournemouth 1-0
61' Wissel Chelsea Wissel Willian voor Pedro Chelsea
63' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Brooks met assist van J. King AFC Bournemouth 2-0
65' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor G. Higuaín Chelsea
68' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Ibe voor D. Brooks AFC Bournemouth
72' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Surman AFC Bournemouth
74' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. King met assist van J. Stanislas AFC Bournemouth 3-0
77' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor M. Kovačić Chelsea
92' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Daniels voor R. Fraser AFC Bournemouth
95' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor J. Stanislas AFC Bournemouth
95' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Daniels met assist van J. Ibe AFC Bournemouth 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Chelsea
Opstellingen AFC Bournemouth - Chelsea
De opstellingen van AFC Bournemouth en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.