Nabeschouwing AFC Bournemouth - Leicester City (4-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 12 juli 2020 - 20:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zondag 12 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Leicester City (4-1)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 4-1 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door J. Vardy, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. Stanislas in de 65e minuut zorgde er even later voor dat AFC Bournemouth weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 67e minuut zette D. Solanke zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

In de 67e minuut werd C. Soyuncu van Leicester City met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Leicester City het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 83e werkte J. Evans de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 3-1 kwam te staan. In de 87e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het D. Solanke die namens AFC Bournemouth het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stuart Attwell bij een 4-1 eindstand in het voordeel van AFC Bournemouth.

LIVE AFC Bournemouth - Leicester City 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Leicester City Wissel R. Bennett voor M. Albrighton Leicester City
23' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy Leicester City 0-1
32' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Gosling AFC Bournemouth
40' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Cook voor N. Ake AFC Bournemouth
46' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor K. Iheanacho Leicester City
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor A. Groeneveld AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel P. Billing voor D. Gosling AFC Bournemouth
65' Penalty AFC Bournemouth Penalty J. Stanislas AFC Bournemouth 1-1
65' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
67' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van D. Rico AFC Bournemouth 2-1
67' Rode kaart Leicester City Rode kaart voor C. Soyuncu Leicester City
71' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor A. Perez Leicester City
81' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor D. Brooks AFC Bournemouth
83' Eigen doelpunt AFC Bournemouth Eigen doelpunt J. Evans AFC Bournemouth 3-1
86' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Stanislas AFC Bournemouth
87' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke AFC Bournemouth 4-1
90' Wissel AFC Bournemouth Wissel S. Surridge voor C. Wilson AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Leicester City
Opstellingen AFC Bournemouth - Leicester City
De opstellingen van AFC Bournemouth en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.