Nabeschouwing AFC Bournemouth - Newcastle United (1-4) || Premier League 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het woensdag 1 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Newcastle United (1-4)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 1-4 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Newcastle United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. Gayle. Newcastle United vergrootte in de 30e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Longstaff op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Newcastle United, waarmee M. Almiron zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Newcastle United geen gas terug, waardoor in de 77e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van V. Lazaro. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist D. Gosling namens AFC Bournemouth de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Friend bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Newcastle United.

LIVE AFC Bournemouth - Newcastle United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Newcastle United Doelpunt D. Gayle met assist van A. Saint-Maximin Newcastle United 0-1
23' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor L. Kelly AFC Bournemouth
30' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Longstaff met assist van A. Saint-Maximin Newcastle United 0-2
33' Wissel Newcastle United Wissel M. Almiron voor S. Longstaff Newcastle United
47' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor N. Ake AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Cook voor P. Billing AFC Bournemouth
57' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Almiron met assist van A. Saint-Maximin Newcastle United 0-3
62' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor D. Gayle Newcastle United
62' Wissel AFC Bournemouth Wissel H. Wilson voor D. Brooks AFC Bournemouth
62' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor A. Groeneveld AFC Bournemouth
62' Wissel Newcastle United Wissel V. Lazaro voor A. Saint-Maximin Newcastle United
73' Wissel Newcastle United Wissel I. Hayden voor Joelinton Newcastle United
73' Wissel Newcastle United Wissel D. Yedlin voor J. Manquillo Newcastle United
75' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor J. Lerma AFC Bournemouth
77' Doelpunt Newcastle United Doelpunt V. Lazaro met assist van J. Shelvey Newcastle United 0-4
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Mepham voor S. Cook AFC Bournemouth
94' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Gosling met assist van N. Ake AFC Bournemouth 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Newcastle United
Opstellingen AFC Bournemouth - Newcastle United
De opstellingen van AFC Bournemouth en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.