Nabeschouwing AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers (1-2) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Seward Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers (1-2)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 1-2 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door J. Moutinho, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Jimenez op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut kreeg S. Francis van AFC Bournemouth voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en AFC Bournemouth de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 59e minuut was het AFC Bournemouth dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van S. Cook, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Wolverhampton Wanderers dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Saiss Wolverhampton Wanderers
17' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor P. Billing AFC Bournemouth
21' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Francis AFC Bournemouth
21' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt J. Moutinho Wolverhampton Wanderers 0-1
31' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jimenez met assist van A. Traore Wolverhampton Wanderers 0-2
37' Tweede gele kaart AFC Bournemouth Tweede gele kaart voor S. Francis AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Lerma voor P. Billing AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel A. Groeneveld voor H. Wilson AFC Bournemouth
59' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt S. Cook met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 1-2
76' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Gosling voor L. Cook AFC Bournemouth
89' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Vinagre voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
90' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Rico AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen AFC Bournemouth - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van AFC Bournemouth en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.