Nabeschouwing Akhmat Grozny - Dinamo Moskva (2-3) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 13 maart 2020 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Akhmat Grozny het vrijdag 13 maart 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Dinamo Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Dinamo Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Dinamo Moskva (2-3)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Dinamo Moskva is geëindigd in een 2-3 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door O. Roshi, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Dinamo Moskva kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. Rausch, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Dinamo Moskva vervolgens op 1-2. Het was M. Philipp die vanaf 11 meter wist te scoren in de 50e minuut.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Dinamo Moskva vergroot nadat D. Skopintsev de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Akhmat Grozny dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. Glushakov de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Dinamo Moskva.

LIVE Akhmat Grozny - Dinamo Moskva 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Dinamo Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt O. Roshi met assist van Ravanelli Akhmat Grozny 1-0
26' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt K. Rausch met assist van M. Philipp Dinamo Moskva 1-1
31' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor E. Kharin Akhmat Grozny
42' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Parshivlyuk Dinamo Moskva
47' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Ravanelli Akhmat Grozny
48' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Wilker Akhmat Grozny
50' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor R. Utsiev Akhmat Grozny
50' Penalty Dinamo Moskva Penalty M. Philipp Dinamo Moskva 1-2
58' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Ponce voor F. Vizeu Akhmat Grozny
67' Wissel Dinamo Moskva Wissel Z. Pliev voor K. Rausch Dinamo Moskva
76' Wissel Dinamo Moskva Wissel K. Panchenko voor M. Philipp Dinamo Moskva
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor Ravanelli Akhmat Grozny
79' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor B. Berisha Akhmat Grozny
84' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor S. Szymanski Dinamo Moskva
86' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt D. Skopintsev Dinamo Moskva 1-3
89' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt D. Glushakov Akhmat Grozny 2-3
91' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Mbengue voor R. Gigolaev Akhmat Grozny
92' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor O. Roshi Akhmat Grozny
95' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor N. Komlichenko Dinamo Moskva
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Dinamo Moskva
Opstellingen Akhmat Grozny - Dinamo Moskva
De opstellingen van Akhmat Grozny en Dinamo Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Dinamo Moskva zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Igor Shalimov
Coach Kirill Novikov
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Dinamo Moskva

Akhmat Grozny en Dinamo Moskva treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Dinamo Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Akhmat Grozny als Dinamo Moskva wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 4
Winst Dinamo Moskva 4
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 16e positie staat, terwijl we Dinamo Moskva terugvinden op de 7e plaats.