Nabeschouwing Arsenal - Brighton & Hove Albion (1-2) || Premier League 2019/2020

Donderdag 5 december 2019 - 21:15 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het donderdag 5 december 2019 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Brighton & Hove Albion (1-2)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door A. Webster, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Arsenal kwam in de 50e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Lacazette, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 80e minuut zette N. Maupay zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brighton & Hove Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Graham Scott, waardoor Brighton & Hove Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arsenal - Brighton & Hove Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor H. Bellerin Arsenal
36' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Webster Brighton & Hove Albion 0-1
46' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor Sokratis Arsenal
46' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor J. Willock Arsenal
50' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Lacazette met assist van M. Ozil Arsenal 1-1
60' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor P. Gross Brighton & Hove Albion
68' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor D. Luiz Arsenal
73' Wissel Arsenal Wissel K. Tierney voor S. Kolasinac Arsenal
76' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel M. Montoya voor A. Connolly Brighton & Hove Albion
77' Wissel Arsenal Wissel Martinelli voor A. Lacazette Arsenal
80' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel L. Trossard voor P. Gross Brighton & Hove Albion
80' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt N. Maupay met assist van A. Mooy Brighton & Hove Albion 1-2
88' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. Duffy voor S. Alzate Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Arsenal - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Arsenal en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.