Nabeschouwing Arsenal - Burnley (3-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Arsenal het zaterdag 22 december 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Burnley (3-1)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 3-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door P. Aubameyang, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 48e minuut de voorsprong nadat het via een goal van P. Aubameyang op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Burnley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. Barnes.

Na 91 minuten werd de voorsprong voor Arsenal vergroot nadat A. Iwobi de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Arsenal.

LIVE Arsenal - Burnley 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van S. Kolašinac Arsenal 1-0
36' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Barnes Burnley
37' Wissel Arsenal Wissel S. Lichtsteiner voor Nacho Monreal Arsenal
41' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor S. Papastathopoulos Arsenal
47' Gele kaart Burnley Gele kaart voor C. Wood Burnley
48' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang met assist van A. Lacazette Arsenal 2-0
59' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor M. Guendouzi Arsenal
59' Wissel Arsenal Wissel L. Torreira voor Mohamed Elneny Arsenal
60' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Mee Burnley
60' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Cork Burnley
63' Doelpunt Burnley Doelpunt A. Barnes met assist van K. Long Burnley 2-1
77' Wissel Burnley Wissel S. Vokes voor A. Barnes Burnley
77' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor C. Wood Burnley
78' Wissel Arsenal Wissel A. Iwobi voor A. Lacazette Arsenal
83' Wissel Burnley Wissel M. Lowton voor P. Bardsley Burnley
91' Doelpunt Arsenal Doelpunt A. Iwobi Arsenal 3-1
91' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Westwood Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Burnley
Opstellingen Arsenal - Burnley
De opstellingen van Arsenal en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.