Nabeschouwing Arsenal - Norwich City (4-0) || Premier League 2019/2020

Woensdag 1 juli 2020 - 19:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Arsenal het woensdag 1 juli 2020 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Norwich City (4-0)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 4-0 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door P. Aubameyang, waarmee Arsenal met 1-0 de leiding nam. Arsenal vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Xhaka op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Arsenal, waarmee P. Aubameyang zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Arsenal in de 81e minuut, nadat C. Soares de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Arsenal.

LIVE Arsenal - Norwich City 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
31' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor L. Rupp Norwich City
33' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang Arsenal 1-0
37' Doelpunt Arsenal Doelpunt G. Xhaka met assist van P. Aubameyang Arsenal 2-0
46' Wissel Arsenal Wissel R. Holding voor S. Mustafi Arsenal
46' Wissel Norwich City Wissel O. Hernandez voor E. Buendia Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor T. Pukki Norwich City
46' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor T. Trybull Norwich City
58' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor R. Nelson Arsenal
63' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor E. Martinez Arsenal
67' Doelpunt Arsenal Doelpunt P. Aubameyang Arsenal 3-0
75' Wissel Norwich City Wissel M. Vrancic voor L. Rupp Norwich City
75' Wissel Norwich City Wissel M. Stiepermann voor T. Cantwell Norwich City
76' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
77' Wissel Arsenal Wissel C. Soares voor H. Bellerin Arsenal
81' Doelpunt Arsenal Doelpunt C. Soares Arsenal 4-0
82' Wissel Arsenal Wissel N. Pepe voor P. Aubameyang Arsenal
86' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Vrancic Norwich City
92' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. Stiepermann Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Norwich City
Opstellingen Arsenal - Norwich City
De opstellingen van Arsenal en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.