Nabeschouwing Arsenal Tula - Krylya Sovetov (2-4) || Russische Premier League 2019/2020

Dinsdag 7 juli 2020 - 19:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het dinsdag 7 juli 2020 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Krylya Sovetov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Krylya Sovetov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Krylya Sovetov (2-4)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Krylya Sovetov is geëindigd in een 2-4 overwinning voor Krylya Sovetov. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door A. Denisov, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Krylya Sovetov kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Lystsov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 58e minuut zette D. Popovic zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Krylya Sovetov de leiding in de wedstrijd nam.

Na 62 minuten werd de voorsprong voor Krylya Sovetov vergroot nadat M. Glushenkov de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 69e minuut nadat D. Radonjic namens Krylya Sovetov de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 79e minuut en kwam op naam te staan van Arsenal Tula speler E. Lutsenko, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Krylya Sovetov.

LIVE Arsenal Tula - Krylya Sovetov 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Krylya Sovetov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt A. Denisov Arsenal Tula 1-0
11' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chicherin Krylya Sovetov
19' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor A. Timofeev Krylya Sovetov
32' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor D. Kombarov Krylya Sovetov
38' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt V. Lystsov met assist van D. Popovic Krylya Sovetov 1-1
41' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor V. Lystsov Krylya Sovetov
41' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor D. Lesovoy Arsenal Tula
46' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Causic voor S. Tkachev Arsenal Tula
50' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
56' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
58' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Popovic Krylya Sovetov 1-2
62' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt M. Glushenkov met assist van A. Zinkovskiy Krylya Sovetov 1-3
64' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Radonjic voor M. Glushenkov Krylya Sovetov
69' Doelpunt Krylya Sovetov Doelpunt D. Radonjic Krylya Sovetov 1-4
75' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Kangwa voor G. Kostadinov Arsenal Tula
76' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor D. Lesovoy Arsenal Tula
79' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van E. Kangwa Arsenal Tula 2-4
83' Gele kaart Krylya Sovetov Gele kaart voor N. Chernov Krylya Sovetov
84' Wissel Krylya Sovetov Wissel V. Tyurin voor A. Zinkovskiy Krylya Sovetov
84' Wissel Krylya Sovetov Wissel D. Molchanov voor D. Kabutov Krylya Sovetov
87' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Panteleev voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
90' Wissel Krylya Sovetov Wissel P. Anton voor D. Popovic Krylya Sovetov
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Krylya Sovetov
Opstellingen Arsenal Tula - Krylya Sovetov
De opstellingen van Arsenal Tula en Krylya Sovetov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Krylya Sovetov zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Krylya Sovetov

Arsenal Tula en Krylya Sovetov treffen elkaar in de 27e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Krylya Sovetov in de Russische Premier League vond plaats op 20 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Arsenal Tula favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Krylya Sovetov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 4
Winst Krylya Sovetov 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 10e positie staat, terwijl we Krylya Sovetov terugvinden op de 15e plaats.