Nabeschouwing Arsenal Tula - Sochi (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het zondag 20 oktober 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Sochi. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Sochi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Sochi (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Sochi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door A. Mostovoy, waarmee Sochi met 0-1 de leiding nam. Arsenal Tula kreeg via E. Lutsenko in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Vitali Meshkov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Door een benutte penalty kwam Arsenal Tula vervolgens op 1-1. Het was A. Lomovitskiy die vanaf 11 meter wist te scoren in de 43e minuut.

Arsenal Tula kreeg een penalty toegewezen in de 54e minuut, die werd genomen door A. Lomovitskiy. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan. In de 64e minuut werd F. Kudryashov van Sochi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Arsenal Tula met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Arsenal Tula - Sochi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Sochi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Sochi Gele kaart voor A. Zabolotnyi Sochi
6' Doelpunt Sochi Doelpunt A. Mostovoy met assist van A. Zabolotnyi Sochi 0-1
27' Penalty gemist Arsenal Tula Penalty gemist E. Lutsenko Arsenal Tula
31' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor E. Lutsenko Arsenal Tula
42' Gele kaart Sochi Gele kaart voor F. Kudryashov Sochi
42' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor R. Bauer Arsenal Tula
43' Penalty Arsenal Tula Penalty A. Lomovitskiy Arsenal Tula 1-1
46' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Kalugin Sochi
54' Penalty gemist Arsenal Tula Penalty gemist A. Lomovitskiy Arsenal Tula
57' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor E. Kangwa Arsenal Tula
60' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor M. Beljaev Arsenal Tula
62' Gele kaart Sochi Gele kaart voor I. Miladinovic Sochi
64' Rode kaart Sochi Rode kaart voor F. Kudryashov Sochi
66' Gele kaart Sochi Gele kaart voor N. Burmistrov Sochi
68' Wissel Sochi Wissel E. Nabiullin voor A. Zabolotnyi Sochi
69' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor E. Kangwa Arsenal Tula
77' Wissel Sochi Wissel D. Poloz voor I. Tsallagov Sochi
80' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Lutsenko Arsenal Tula
83' Wissel Sochi Wissel T. Margasov voor N. Burmistrov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Sochi
Opstellingen Arsenal Tula - Sochi
De opstellingen van Arsenal Tula en Sochi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sochi zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 4-1-4-1
Coach Alexander Tochilin
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Sochi

Arsenal Tula en Sochi treffen elkaar in de 13e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Sochi elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Arsenal Tula 0
Winst Sochi 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 12e positie staat, terwijl we Sochi terugvinden op de 13e plaats.