Nabeschouwing Arsenal Tula - Tambov (2-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 15:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het zaterdag 11 juli 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Tambov (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Tambov is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 20 minuten. V. Panteleev maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Arsenal Tula vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Tambov kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Kostyukov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 84e minuut zette E. Lutsenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arsenal Tula de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Arsenal Tula dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arsenal Tula - Tambov 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Kostadinov Arsenal Tula
18' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Tetrashvili Tambov
20' Penalty Arsenal Tula Penalty V. Panteleev Arsenal Tula 1-0
46' Wissel Tambov Wissel P. Karasev voor G. Tetrashvili Tambov
55' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Kostyukov met assist van V. Chuperka Tambov 1-1
61' Wissel Arsenal Tula Wissel S. Tkachev voor A. Denisov Arsenal Tula
61' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Lomovitskiy voor E. Kangwa Arsenal Tula
68' Wissel Tambov Wissel A. Kilin voor K. Mamtov Tambov
71' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor V. Panteleev Arsenal Tula
81' Wissel Tambov Wissel S. Takazov voor Ade Tambov
81' Wissel Tambov Wissel E. Shlyakov voor O. Kaplienko Tambov
84' Wissel Arsenal Tula Wissel V. Gromyko voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
84' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Khagush voor G. Kostadinov Arsenal Tula
84' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van S. Tkachev Arsenal Tula 2-1
92' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Sokol voor V. Panteleev Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Tambov
Opstellingen Arsenal Tula - Tambov
De opstellingen van Arsenal Tula en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Tambov

Arsenal Tula en Tambov treffen elkaar in de 28e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Tambov in de Russische Premier League vond plaats op 4 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal Tula. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arsenal Tula favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tambov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 1
Winst Tambov 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 8e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 14e plaats.