Nabeschouwing Arsenal Tula - Ural (1-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 22 september 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het zondag 22 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen Ural. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Ural live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Ural (1-1)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Arsenal Tula en Ural geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door R. Bauer, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Ural kwam na 48 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Augustyniak, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. Een penalty in de 76e minuut was de ideale kans voor Ural om te scoren. O. El Kabir was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Arsenal Tula - Ural 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Ural teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
25' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt R. Bauer met assist van S. Tkachev Arsenal Tula 1-0
46' Wissel Ural Wissel A. Egorychev voor Y. Bavin Ural
48' Doelpunt Ural Doelpunt R. Augustyniak met assist van O. El Kabir Ural 1-1
57' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Tudorie voor E. Lutsenko Arsenal Tula
70' Wissel Ural Wissel E. Bicfalvi voor A. Panyukov Ural
72' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
76' Penalty gemist Ural Penalty gemist O. El Kabir Ural
83' Wissel Ural Wissel M. Kucharczyk voor N. Dimitrov Ural
89' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Kangwa voor E. Kangwa Arsenal Tula
93' Gele kaart Ural Gele kaart voor V. Iljin Ural
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Ural
Opstellingen Arsenal Tula - Ural
De opstellingen van Arsenal Tula en Ural zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Ural zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Igor Cherevchenko
Coach Dmytro Parfenov
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Ural

Arsenal Tula en Ural treffen elkaar in de 10e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitali Meshkov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Ural in de Russische Premier League vond plaats op 13 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Ural favoriet. 3 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arsenal Tula. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 1
Winst Ural 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 8e positie staat, terwijl we Ural terugvinden op de 9e plaats.