Nabeschouwing Aston Villa - Newcastle United (2-0) || Premier League 2019/2020

Maandag 25 november 2019 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Aston Villa het maandag 25 november 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Newcastle United (2-0)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Lee Mason geëindigd in een 2-0 overwinning voor Aston Villa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door C. Hourihane, waarmee Aston Villa met 1-0 de leiding nam. Aston Villa vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. El-Ghazi op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Aston Villa.

LIVE Aston Villa - Newcastle United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Aston Villa Doelpunt C. Hourihane met assist van J. Grealish Aston Villa 1-0
35' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor F. Fernandez Newcastle United
36' Doelpunt Aston Villa Doelpunt A. El-Ghazi met assist van C. Hourihane Aston Villa 2-0
63' Wissel Newcastle United Wissel A. Carroll voor P. Dummett Newcastle United
72' Wissel Newcastle United Wissel D. Gayle voor Joelinton Newcastle United
79' Wissel Newcastle United Wissel C. Atsu voor M. Almiron Newcastle United
80' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor Wesley Aston Villa
91' Wissel Aston Villa Wissel H. Lansbury voor C. Hourihane Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Newcastle United
Opstellingen Aston Villa - Newcastle United
De opstellingen van Aston Villa en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Aston Villa - Newcastle United

Aston Villa en Newcastle United treffen elkaar in de 13e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Mason en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Newcastle United in de Premier League vond plaats op 7 mei 2016 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Newcastle United favoriet. 9 keer wist de ploeg van Aston Villa te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Aston Villa. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Aston Villa 4
Winst Newcastle United 9
Gelijkspel 7
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 17e positie staat, terwijl we Newcastle United terugvinden op de 14e plaats.