Nabeschouwing Aston Villa - West Ham United (0-0) || Premier League

Maandag 16 september 2019 - 21:00 uur

In de Premier League neemt Aston Villa het maandag 16 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - West Ham United (0-0)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Aston Villa en West Ham United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor A. Masuaku van West Ham United. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 67e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Aston Villa en West Ham United gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Aston Villa, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mike Dean niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Aston Villa - West Ham United
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
9
13
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
109
116
Gevaarlijke aanvallen
51
58
Passes
408
466
Overtredingen
13
12
Buitenspel
3
3
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Aston Villa - West Ham United 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
23' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor A. Masuaku West Ham United
28' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor J. Grealish Aston Villa
29' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor M. Noble West Ham United
62' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor A. Yarmolenko West Ham United
66' Wissel Aston Villa Wissel A. Elmohamady voor Jota Aston Villa
67' Tweede gele kaart West Ham United Tweede gele kaart voor A. Masuaku West Ham United
69' Wissel West Ham United Wissel P. Zabaleta voor F. Anderson West Ham United
77' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
81' Wissel Aston Villa Wissel D. Luiz voor M. Nakamba Aston Villa
85' Wissel Aston Villa Wissel K. Davis voor F. Guilbert Aston Villa
91' Wissel West Ham United Wissel F. Balbuena voor M. Noble West Ham United
Opstellingen Aston Villa - West Ham United
De opstellingen van Aston Villa en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en West Ham United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Manuel Luis Pellegrini Ripamonti
Voorbeschouwing Aston Villa - West Ham United

Aston Villa en West Ham United treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Aston Villa en West Ham United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Aston Villa 0
Winst West Ham United 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 18e positie staat, terwijl we West Ham United terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Aston Villa - West Ham United Opstelling Aston Villa Opstelling West Ham United Live Aston Villa - West Ham United Live Aston Villa - West Ham United kijken Aston Villa - West Ham United kijken Live Aston Villa - West Ham United stream Aston Villa - West Ham United Fox Sports Nabeschouwing Aston Villa - West Ham United Uitslag Aston Villa - West Ham United Statistieken Aston Villa - West Ham United Premier League 2019/2020 Aston Villa - West Ham United wedden Aston Villa - West Ham United gokken Aston Villa - West Ham United Unibet