Nabeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers (0-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 27 juni 2020 - 13:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Aston Villa het zaterdag 27 juni 2020 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers (0-1)

Het Premier League duel tussen Aston Villa en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 62e minuut door L. Dendoncker, waarmee Wolverhampton Wanderers met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Wolverhampton Wanderers uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Aston Villa - Wolverhampton Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Wissel Aston Villa Wissel N. Taylor voor M. Targett Aston Villa
18' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Mings Aston Villa
60' Wissel Aston Villa Wissel J. McGinn voor C. Hourihane Aston Villa
60' Wissel Aston Villa Wissel A. Elmohamady voor E. Konsa Aston Villa
60' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor D. Jota Wolverhampton Wanderers
62' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt L. Dendoncker met assist van Jonny Wolverhampton Wanderers 0-1
82' Wissel Aston Villa Wissel Trezeguet voor M. Nakamba Aston Villa
82' Wissel Aston Villa Wissel A. El-Ghazi voor K. Davis Aston Villa
85' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel P. Neto voor R. Jimenez Wolverhampton Wanderers
94' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Neves Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Aston Villa - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Aston Villa en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Aston Villa - Wolverhampton Wanderers

Aston Villa en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 32e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Aston Villa en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 10 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Aston Villa als Wolverhampton Wanderers wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Winst Aston Villa 2
Winst Wolverhampton Wanderers 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Aston Villa op een 19e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 5e plaats.