Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth (0-5) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 13 april 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 13 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth (0-5)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-5 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door D. Gosling, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Fraser op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut moest Brighton & Hove Albion verder met een man minder nadat A. Knockaert een rode kaart had gekregen.

In de 74e minuut volgde een derde treffer van AFC Bournemouth, waarmee D. Brooks zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam AFC Bournemouth geen gas terug, waardoor in de 82e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van C. Wilson. De vijfde treffer van AFC Bournemouth viel in de 92e minuut en kwam op naam te staan van J. Stanislas.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Friend bij een 0-5 eindstand in het voordeel van AFC Bournemouth.

LIVE Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor N. Aké AFC Bournemouth
33' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Gosling met assist van C. Wilson AFC Bournemouth 0-1
50' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor F. Andone Brighton & Hove Albion
50' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor C. Mepham AFC Bournemouth
55' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt R. Fraser met assist van C. Wilson AFC Bournemouth 0-2
58' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor F. Andone Brighton & Hove Albion
63' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Izquierdo voor D. Pröpper Brighton & Hove Albion
64' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor D. Gosling AFC Bournemouth
68' Rode kaart Brighton & Hove Albion Rode kaart voor A. Knockaert Brighton & Hove Albion
71' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor A. Boruc AFC Bournemouth
74' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Brooks met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 0-3
76' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor J. King AFC Bournemouth
78' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
82' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 0-4
83' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stanislas voor C. Wilson AFC Bournemouth
87' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Simpson voor S. Cook AFC Bournemouth
92' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Stanislas met assist van D. Brooks AFC Bournemouth 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth
Opstellingen Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.