Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Arsenal (2-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 20 juni 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 20 juni 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Arsenal. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Arsenal live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Arsenal (2-1)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Arsenal is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door N. Pepe, waarmee Arsenal met 0-1 de leiding nam. Brighton & Hove Albion kwam in de 75e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Dunk, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 95e minuut zette N. Maupay zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Brighton & Hove Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Atkinson, waardoor Brighton & Hove Albion dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brighton & Hove Albion - Arsenal 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Arsenal teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor D. Burn Brighton & Hove Albion
40' Wissel Arsenal Wissel E. Martinez voor B. Leno Arsenal
44' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
46' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
54' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor A. Lacazette Arsenal
68' Doelpunt Arsenal Doelpunt N. Pepe met assist van B. Saka Arsenal 0-1
71' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel M. Montoya voor E. Schelotto Brighton & Hove Albion
71' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Connolly voor P. Gross Brighton & Hove Albion
75' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Dunk Brighton & Hove Albion 1-1
78' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor A. Lacazette Arsenal
87' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Stephens voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
87' Wissel Arsenal Wissel K. Tierney voor B. Saka Arsenal
87' Wissel Arsenal Wissel R. Nelson voor N. Pepe Arsenal
87' Wissel Arsenal Wissel J. Willock voor D. Ceballos Arsenal
94' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mac Allister voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
95' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt N. Maupay met assist van A. Connolly Brighton & Hove Albion 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Arsenal
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Arsenal
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Arsenal zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Arsenal zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.