Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Aston Villa (1-1) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Aston Villa (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Brighton & Hove Albion en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door L. Trossard, waarmee Brighton & Hove Albion met 1-0 de leiding nam. Aston Villa kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Grealish, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Brighton & Hove Albion - Aston Villa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor D. Drinkwater Aston Villa
38' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Trossard met assist van N. Maupay Brighton & Hove Albion 1-0
43' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor L. Dunk Brighton & Hove Albion
67' Wissel Aston Villa Wissel I. Vassilev voor Trezeguet Aston Villa
68' Wissel Aston Villa Wissel D. Luiz voor D. Drinkwater Aston Villa
68' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel M. Montoya voor A. Connolly Brighton & Hove Albion
75' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Grealish met assist van D. Luiz Aston Villa 1-1
81' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor M. Nakamba Aston Villa
81' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel P. Gross voor A. Mooy Brighton & Hove Albion
81' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
86' Wissel Aston Villa Wissel C. Hourihane voor M. Nakamba Aston Villa
91' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Webster Brighton & Hove Albion
95' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor C. Hourihane Aston Villa
95' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Aston Villa
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Aston Villa
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.