Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (3-1) || Premier League 2018/2019

Dinsdag 4 december 2018 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het dinsdag 4 december 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Crystal Palace (3-1)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 3-1 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 24 minuten. G. Murray maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Brighton & Hove Albion vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 28e minuut moest S. Duffy van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Kevin Friend een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Brighton & Hove Albion verder met een speler minder. In de 31e werd de voorsprong voor Brighton & Hove Albion verdubbeld dankzij een doelpunt van L. Balogun.

In de 49e minuut volgde een derde treffer van Brighton & Hove Albion, waarmee F. Andone zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. In de 81e minuut werd de stand op 3-1 gezet na een benutte penalty van Crystal Palace speler L. Milivojević.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Brighton & Hove Albion.

LIVE Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Penalty Brighton & Hove Albion Penalty G. Murray Brighton & Hove Albion 1-0
28' Rode kaart Brighton & Hove Albion Rode kaart voor S. Duffy Brighton & Hove Albion
31' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel L. Balogun voor P. Groß Brighton & Hove Albion
31' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Balogun Brighton & Hove Albion 2-0
35' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor G. Murray Brighton & Hove Albion
37' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Tomkins Crystal Palace
49' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt F. Andone Brighton & Hove Albion 3-0
49' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Knockaert voor J. Izquierdo Brighton & Hove Albion
58' Wissel Crystal Palace Wissel A. Sørloth voor C. Kouyaté Crystal Palace
67' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
73' Wissel Crystal Palace Wissel J. Schlupp voor J. McArthur Crystal Palace
77' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Bernardo Brighton & Hove Albion
80' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
81' Penalty Crystal Palace Penalty L. Milivojević Crystal Palace 3-1
82' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor L. Milivojević Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Crystal Palace
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.