Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Everton (1-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 29 december 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 29 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Everton (1-0)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Everton is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door J. Locadia, waarmee Brighton & Hove Albion met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Brighton & Hove Albion uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Brighton & Hove Albion - Everton
Goals
1
0
Balbezit
44%
56%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
13
Schoten op doel
3
4
Aanvallen
98
99
Gevaarlijke aanvallen
50
58
Passes
349
426
Overtredingen
10
11
Buitenspel
2
1
Corners
6
6
Wissels
1
3
LIVE Brighton & Hove Albion - Everton 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
53' Gele kaart Everton Gele kaart voor Bernard Everton
56' Gele kaart Everton Gele kaart voor Y. Mina Everton
59' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt J. Locadia Brighton & Hove Albion 1-0
65' Wissel Everton Wissel G. Sigurðsson voor Y. Mina Everton
72' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor André Gomes Everton
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor F. Andone Brighton & Hove Albion
80' Wissel Everton Wissel O. Niasse voor Bernard Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Everton
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Everton
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Everton zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Chris Hughton
Wissels Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
23 Jason Steele K
14 Leon-Aderemi Balogun V
3 Gaëtan Bong Songo V
7 Beram Kayal M
8 Yves Bissouma M
42 Viktor Gyökeres A
17 Glenn Murray A
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Everton

Brighton & Hove Albion en Everton treffen elkaar in de 20e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Everton in de Premier League vond plaats op 3 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 2 keer wist de ploeg van Brighton & Hove Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brighton & Hove Albion. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brighton & Hove Albion 0
Winst Everton 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 13e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brighton & Hove Albion - Everton Opstelling Brighton & Hove Albion Opstelling Everton Live Brighton & Hove Albion - Everton Live Brighton & Hove Albion - Everton kijken Brighton & Hove Albion - Everton kijken Live Brighton & Hove Albion - Everton stream Brighton & Hove Albion - Everton Fox Sports Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Everton Uitslag Brighton & Hove Albion - Everton Statistieken Brighton & Hove Albion - Everton Premier League 2018/2019 Brighton & Hove Albion - Everton wedden Brighton & Hove Albion - Everton gokken Brighton & Hove Albion - Everton Unibet