Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Liverpool (0-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 12 januari 2019 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 12 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Liverpool (0-1)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-1 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 50 minuten. Mohamed Salah maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Liverpool vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Liverpool uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Brighton & Hove Albion - Liverpool
Balbezit
29%
71%
Schoten totaal
7
10
Schoten op doel
0
3
Aanvallen
80
158
Gevaarlijke aanvallen
31
58
Passes
300
753
Overtredingen
15
5
Buitenspel
5
0
Corners
2
7
Wissels
3
3
LIVE Brighton & Hove Albion - Liverpool 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Penalty Liverpool Penalty Mohamed Salah Liverpool 0-1
66' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Knockaert voor S. March Brighton & Hove Albion
66' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor G. Murray Brighton & Hove Albion
72' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor X. Shaqiri Liverpool
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel B. Kayal voor P. Groß Brighton & Hove Albion
90' Wissel Liverpool Wissel N. Keïta voor S. Mané Liverpool
94' Wissel Liverpool Wissel D. Origi voor Mohamed Salah Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Liverpool
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Liverpool
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Chris Hughton
Basiselftal Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
27 David Button K
22 Martín Montoya Torralbo V
4 Shane Duffy V
5 Lewis Dunk V
3 Gaëtan Bong Songo V
20 Solomon March M
6 Dale Stephens M
24 Davy Pröpper M
13 Pascal Groß A
9 Jürgen Locadia A
17 Glenn Murray A
Wissels Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
23 Jason Steele K
14 Leon-Aderemi Balogun V
2 Bruno Saltor Grau V
7 Beram Kayal M
41 M
11 Anthony Knockaert M
41 Max Harrison Sanders M
10 Florin Andone A
Voorbeschouwing Brighton & Hove Albion - Liverpool

Brighton & Hove Albion en Liverpool treffen elkaar in de 22e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brighton & Hove Albion en Liverpool in de Premier League vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 3 keer wist de ploeg van Brighton & Hove Albion te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brighton & Hove Albion. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brighton & Hove Albion 0
Winst Liverpool 3
Gelijkspel 0
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brighton & Hove Albion op een 13e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Brighton & Hove Albion - Liverpool Opstelling Brighton & Hove Albion Opstelling Liverpool Live Brighton & Hove Albion - Liverpool Live Brighton & Hove Albion - Liverpool kijken Brighton & Hove Albion - Liverpool kijken Live Brighton & Hove Albion - Liverpool stream Brighton & Hove Albion - Liverpool Fox Sports Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Liverpool Uitslag Brighton & Hove Albion - Liverpool Statistieken Brighton & Hove Albion - Liverpool Premier League 2018/2019 Brighton & Hove Albion - Liverpool wedden Brighton & Hove Albion - Liverpool gokken Brighton & Hove Albion - Liverpool Unibet