Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Manchester City (0-5) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 11 juli 2020 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 11 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Manchester City (0-5)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Manchester City is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 0-5 overwinning voor Manchester City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Sterling, waarmee Manchester City met 0-1 de leiding nam. Manchester City vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Gabriel Jesus op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Manchester City, waarmee R. Sterling zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Manchester City geen gas terug, waardoor in de 56e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van B. Silva. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Manchester City. Deze werd gescoord door R. Sterling in de 81e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Scott en eindigde de wedstrijd dus met een 0-5 stand in het voordeel van Manchester City.

LIVE Brighton & Hove Albion - Manchester City 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van Gabriel Jesus Manchester City 0-1
44' Doelpunt Manchester City Doelpunt Gabriel Jesus met assist van Rodri Manchester City 0-2
53' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling met assist van R. Mahrez Manchester City 0-3
56' Doelpunt Manchester City Doelpunt B. Silva met assist van Gabriel Jesus Manchester City 0-4
59' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel T. Lamptey voor M. Montoya Brighton & Hove Albion
59' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel N. Maupay voor A. Connolly Brighton & Hove Albion
59' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Stephens voor D. Propper Brighton & Hove Albion
63' Wissel Manchester City Wissel P. Foden voor Gabriel Jesus Manchester City
64' Wissel Manchester City Wissel D. Silva voor K. De Bruyne Manchester City
64' Wissel Manchester City Wissel O. Zinchenko voor B. Mendy Manchester City
70' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
72' Wissel Manchester City Wissel J. Stones voor E. Garcia Manchester City
72' Wissel Manchester City Wissel Fernandinho voor Rodri Manchester City
78' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Burn voor P. Gross Brighton & Hove Albion
81' Doelpunt Manchester City Doelpunt R. Sterling Manchester City 0-5
83' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Manchester City
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Manchester City
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.