Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 18:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 22 september 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur (1-2)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 1-2 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 42 minuten. H. Kane maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Tottenham Hotspur vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Tottenham Hotspur vergrootte in de 76e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Lamela op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 93e minuut wist Brighton & Hove Albion de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Knockaert. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Brighton & Hove Albion kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Tottenham Hotspur dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel B. Kayal voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
42' Penalty Tottenham Hotspur Penalty H. Kane Tottenham Hotspur 0-1
49' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor K. Trippier Tottenham Hotspur
62' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor B. Kayal Brighton & Hove Albion
68' Wissel Tottenham Hotspur Wissel E. Lamela voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor S. March Brighton & Hove Albion
74' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
76' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt E. Lamela met assist van D. Rose Tottenham Hotspur 0-2
78' Wissel Tottenham Hotspur Wissel D. Alli voor Lucas Moura Tottenham Hotspur
79' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Locadia voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
93' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Knockaert Brighton & Hove Albion 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.