Nabeschouwing Burnley - Sheffield United (1-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 5 juli 2020 - 13:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Burnley het zondag 5 juli 2020 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield United. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Sheffield United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Sheffield United (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Burnley en Sheffield United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door J. Tarkowski, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Sheffield United kwam na 80 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Egan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Burnley - Sheffield United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Sheffield United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Burnley Doelpunt J. Tarkowski met assist van J. Rodriguez Burnley 1-0
54' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor O. Norwood Sheffield United
55' Wissel Sheffield United Wissel J. OConnell voor J. Robinson Sheffield United
69' Wissel Burnley Wissel C. Wood voor M. Vydra Burnley
71' Wissel Sheffield United Wissel L. Mousset voor O. McBurnie Sheffield United
75' Wissel Sheffield United Wissel J. Rodwell voor C. Basham Sheffield United
80' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Egan met assist van B. Sharp Sheffield United 1-1
95' Wissel Burnley Wissel J. Gudmundsson voor E. Pieters Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Sheffield United
Opstellingen Burnley - Sheffield United
De opstellingen van Burnley en Sheffield United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sheffield United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Burnley - Sheffield United

Burnley en Sheffield United treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Sheffield United in de Premier League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield United. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Sheffield United favoriet. 1 keer wist de ploeg van Burnley te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Burnley. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Burnley 0
Winst Sheffield United 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 9e positie staat, terwijl we Sheffield United terugvinden op de 8e plaats.