Nabeschouwing Cardiff City - Brighton & Hove Albion (2-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het zaterdag 10 november 2018 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Brighton & Hove Albion (2-1)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Martin Atkinson geëindigd in een 2-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door L. Dunk, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Cardiff City kwam in de 28e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Paterson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 34e minuut moest Brighton & Hove Albion verder met een man minder nadat D. Stephens een rode kaart had gekregen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat S. Bamba namens Cardiff City in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Martin Atkinson, waardoor Cardiff City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Cardiff City - Brighton & Hove Albion 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Dunk met assist van S. March Brighton & Hove Albion 0-1
28' Doelpunt Cardiff City Doelpunt C. Paterson Cardiff City 1-1
34' Rode kaart Brighton & Hove Albion Rode kaart voor D. Stephens Brighton & Hove Albion
35' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor C. Paterson Cardiff City
39' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Y. Bissouma voor S. March Brighton & Hove Albion
63' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel F. Andone voor G. Murray Brighton & Hove Albion
70' Wissel Cardiff City Wissel L. Peltier voor S. Morrison Cardiff City
71' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor G. Cunningham Cardiff City
72' Wissel Cardiff City Wissel J. Hoilett voor Josh Murphy Cardiff City
76' Wissel Cardiff City Wissel B. Reid voor J. Ralls Cardiff City
90' Doelpunt Cardiff City Doelpunt S. Bamba Cardiff City 2-1
95' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Cardiff City - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Cardiff City en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.