Nabeschouwing Cardiff City - Everton (0-3) || Premier League 2018/2019

Dinsdag 26 februari 2019 - 20:45 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het dinsdag 26 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Everton (0-3)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Everton is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 0-3 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door G. Sigurðsson, waarmee Everton met 0-1 de leiding nam. Everton vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Sigurðsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was D. Calvert-Lewin van Everton die de 0-3 wist te maken in de 93e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Friend, waardoor Everton dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Cardiff City - Everton
Balbezit
32%
68%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
116
109
Gevaarlijke aanvallen
63
49
Passes
255
535
Overtredingen
12
12
Buitenspel
3
1
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Cardiff City - Everton 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor L. Bacuna Cardiff City
14' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Morrison Cardiff City
41' Doelpunt Everton Doelpunt G. Sigurðsson met assist van S. Coleman Everton 0-1
50' Gele kaart Everton Gele kaart voor L. Digne Everton
61' Wissel Everton Wissel Bernard voor Richarlison Everton
66' Doelpunt Everton Doelpunt G. Sigurðsson Everton 0-2
68' Wissel Cardiff City Wissel Josh Murphy voor J. Hoilett Cardiff City
69' Wissel Cardiff City Wissel C. Paterson voor N. Mendez-Laing Cardiff City
81' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor Josh Murphy Cardiff City
81' Wissel Cardiff City Wissel D. Ward voor K. Zohorè Cardiff City
82' Wissel Everton Wissel A. Lookman voor T. Walcott Everton
88' Wissel Everton Wissel André Gomes voor G. Sigurðsson Everton
93' Doelpunt Everton Doelpunt D. Calvert-Lewin met assist van I. Gueye Everton 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Everton
Opstellingen Cardiff City - Everton
De opstellingen van Cardiff City en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Neil Warnock
Wissels Cardiff City
# Speler Pos.
12 Stefan Oakes K
2 Lee Peltier V
13 Callum Paterson M
23 Kadeem Harris M
7 Harry Arter M
11 Josh Murphy M
9 Danny Ward A
Formatie 4-2-3-1
Coach Marco Alexandre Saraiva da Silva
Voorbeschouwing Cardiff City - Everton

Cardiff City en Everton treffen elkaar in de 28e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cardiff City en Everton in de Premier League vond plaats op 24 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 2 keer wist de ploeg van Cardiff City te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Cardiff City. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Cardiff City 0
Winst Everton 2
Gelijkspel 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cardiff City op een 17e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Cardiff City - Everton Opstelling Cardiff City Opstelling Everton Live Cardiff City - Everton Live Cardiff City - Everton kijken Cardiff City - Everton kijken Live Cardiff City - Everton stream Cardiff City - Everton Fox Sports Nabeschouwing Cardiff City - Everton Uitslag Cardiff City - Everton Statistieken Cardiff City - Everton Premier League 2018/2019 Cardiff City - Everton wedden Cardiff City - Everton gokken Cardiff City - Everton Unibet