Nabeschouwing Chelsea - Everton (0-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 11 november 2018 - 15:15 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Chelsea het zondag 11 november 2018 om 15:15 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Everton (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Chelsea en Everton geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Chelsea dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Chelsea, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Kevin Friend niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Chelsea - Everton 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Everton Gele kaart voor Y. Mina Everton
28' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Jorginho Chelsea
33' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor N. Kanté Chelsea
47' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor A. Rüdiger Chelsea
47' Gele kaart Everton Gele kaart voor Bernard Everton
64' Wissel Everton Wissel A. Lookman voor Bernard Everton
64' Wissel Chelsea Wissel Fàbregas voor Jorginho Chelsea
68' Wissel Chelsea Wissel Pedro voor Willian Chelsea
73' Gele kaart Everton Gele kaart voor J. Pickford Everton
76' Wissel Everton Wissel P. Jagielka voor G. Sigurðsson Everton
82' Wissel Chelsea Wissel R. Barkley voor M. Kovačić Chelsea
87' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Álvaro Morata Chelsea
89' Wissel Everton Wissel D. Calvert-Lewin voor Richarlison Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Everton
Opstellingen Chelsea - Everton
De opstellingen van Chelsea en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Everton zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Everton

Chelsea en Everton treffen elkaar in de 12e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Everton in de Premier League vond plaats op 23 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Everton slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chelsea 12
Winst Everton 4
Gelijkspel 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 2e positie staat, terwijl we Everton terugvinden op de 9e plaats.