Nabeschouwing Chelsea - Leicester City (1-1) || Premier League 2019/2020

Zondag 18 augustus 2019 - 17:30 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Chelsea het zondag 18 augustus 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Leicester City (1-1)

De Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen Chelsea en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door M. Mount, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Leicester City kwam na 67 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van W. Ndidi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chelsea - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Chelsea Doelpunt M. Mount Chelsea 1-0
37' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Jorginho Chelsea
61' Wissel Chelsea Wissel T. Abraham voor O. Giroud Chelsea
67' Doelpunt Leicester City Doelpunt W. Ndidi met assist van J. Maddison Leicester City 1-1
71' Wissel Chelsea Wissel Willian voor C. Pulisic Chelsea
71' Wissel Chelsea Wissel M. Kovacic voor Jorginho Chelsea
73' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor H. Choudhury Leicester City
80' Wissel Leicester City Wissel M. Albrighton voor A. Perez Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Leicester City
Opstellingen Chelsea - Leicester City
De opstellingen van Chelsea en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Leicester City

Chelsea en Leicester City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Leicester City in de Premier League vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Leicester City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chelsea 5
Winst Leicester City 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 19e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 13e plaats.