Nabeschouwing Chelsea - Watford (3-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 4 juli 2020 - 21:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Chelsea het zaterdag 4 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Watford. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Watford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Watford (3-0)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Watford is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 3-0 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door O. Giroud, waarmee Chelsea met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 43e minuut voor dat Chelsea via Willian op 2-0 kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was R. Barkley van Chelsea die de 3-0 wist te maken in de 92e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kevin Friend, waardoor Chelsea dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Chelsea - Watford 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Watford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Capoue Watford
28' Doelpunt Chelsea Doelpunt O. Giroud met assist van R. Barkley Chelsea 1-0
43' Penalty Chelsea Penalty Willian Chelsea 2-0
49' Gele kaart Watford Gele kaart voor A. Mariappa Watford
58' Wissel Watford Wissel D. Welbeck voor E. Capoue Watford
64' Wissel Watford Wissel A. Masina voor Kiko Watford
64' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor T. Deeney Watford
76' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor Willian Chelsea
76' Wissel Chelsea Wissel C. Hudson-Odoi voor M. Mount Chelsea
76' Wissel Chelsea Wissel T. Abraham voor O. Giroud Chelsea
78' Wissel Chelsea Wissel B. Gilmour voor N. Kante Chelsea
83' Wissel Watford Wissel R. Pereyra voor I. Sarr Watford
92' Doelpunt Chelsea Doelpunt R. Barkley met assist van C. Azpilicueta Chelsea 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Watford
Opstellingen Chelsea - Watford
De opstellingen van Chelsea en Watford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Watford zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Chelsea - Watford

Chelsea en Watford treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Friend en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Watford in de Premier League vond plaats op 2 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Watford slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Chelsea 8
Winst Watford 1
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 4e positie staat, terwijl we Watford terugvinden op de 17e plaats.