Nabeschouwing Crystal Palace - Brighton & Hove Albion (1-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het zaterdag 9 maart 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Brighton & Hove Albion (1-2)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door G. Murray, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Milivojević in de 50e minuut zorgde er even later voor dat Crystal Palace weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 74e minuut zette A. Knockaert zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brighton & Hove Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor Brighton & Hove Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Crystal Palace - Brighton & Hove Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor A. Knockaert Brighton & Hove Albion
19' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt G. Murray met assist van L. Dunk Brighton & Hove Albion 0-1
24' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Martín Montoya Brighton & Hove Albion
50' Penalty Crystal Palace Penalty L. Milivojević Crystal Palace 1-1
70' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor G. Murray Brighton & Hove Albion
74' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Knockaert met assist van D. Stephens Brighton & Hove Albion 1-2
75' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel S. March voor A. Knockaert Brighton & Hove Albion
77' Wissel Crystal Palace Wissel M. Meyer voor A. Townsend Crystal Palace
77' Wissel Crystal Palace Wissel C. Benteke voor J. McArthur Crystal Palace
89' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor S. Dann Crystal Palace
92' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. Ryan Brighton & Hove Albion
93' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Bernardo Brighton & Hove Albion
95' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Locadia voor A. Jahanbakhsh Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Crystal Palace - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Crystal Palace en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.