Nabeschouwing Crystal Palace - Chelsea (0-1) || Premier League 2018/2019

Zondag 30 december 2018 - 13:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het zondag 30 december 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Chelsea. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Chelsea live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Chelsea (0-1)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Chelsea is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 0-1 overwinning voor Chelsea. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door N. Kanté, waarmee Chelsea met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Chelsea uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Chelsea
Balbezit
34%
66%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
4
12
Schoten op doel
0
4
Aanvallen
82
167
Gevaarlijke aanvallen
35
87
Passes
394
780
Overtredingen
11
8
Buitenspel
3
3
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE Crystal Palace - Chelsea 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Chelsea teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Gele kaart Chelsea Gele kaart voor Marcos Alonso Chelsea
51' Doelpunt Chelsea Doelpunt N. Kanté met assist van David Luiz Chelsea 0-1
69' Wissel Crystal Palace Wissel C. Wickham voor J. Schlupp Crystal Palace
76' Wissel Chelsea Wissel Álvaro Morata voor O. Giroud Chelsea
78' Wissel Crystal Palace Wissel M. Meyer voor C. Kouyaté Crystal Palace
82' Wissel Chelsea Wissel Emerson voor Willian Chelsea
88' Wissel Chelsea Wissel M. Kovačić voor R. Barkley Chelsea
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Chelsea
Opstellingen Crystal Palace - Chelsea
De opstellingen van Crystal Palace en Chelsea zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Chelsea zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-5-1
Coach Roy Hodgson
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
13 Wayne Hennessey K
2 Joel Ward V
6 Scott Dann V
42 Jason Puncheon M
7 Max Meyer M
14 Jordan Ayew A
21 Connor Wickham A
Voorbeschouwing Crystal Palace - Chelsea

Crystal Palace en Chelsea treffen elkaar in de 20e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Craig Pawson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Chelsea in de Premier League vond plaats op 4 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Chelsea favoriet. 7 keer wist de ploeg van Crystal Palace te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Crystal Palace. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 4
Winst Chelsea 7
Gelijkspel 0
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 14e positie staat, terwijl we Chelsea terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.

Tags
Crystal Palace - Chelsea Opstelling Crystal Palace Opstelling Chelsea Live Crystal Palace - Chelsea Live Crystal Palace - Chelsea kijken Crystal Palace - Chelsea kijken Live Crystal Palace - Chelsea stream Crystal Palace - Chelsea Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Chelsea Uitslag Crystal Palace - Chelsea Statistieken Crystal Palace - Chelsea Premier League 2018/2019 Crystal Palace - Chelsea wedden Crystal Palace - Chelsea gokken Crystal Palace - Chelsea Unibet