Nabeschouwing Crystal Palace - Fulham (2-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Crystal Palace het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Fulham (2-0)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Michael Oliver geëindigd in een 2-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. L. Milivojević maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Crystal Palace vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Laat in de wedstrijd wist Crystal Palace opnieuw te scoren. In de 87e minuut was het J. Schlupp die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Crystal Palace.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Crystal Palace.

LIVE Crystal Palace - Fulham 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Ayew Crystal Palace
25' Penalty Crystal Palace Penalty L. Milivojević Crystal Palace 1-0
27' Gele kaart Fulham Gele kaart voor M. Le Marchand Fulham
45' Gele kaart Fulham Gele kaart voor D. Odoi Fulham
46' Wissel Fulham Wissel L. Vietto voor T. Ream Fulham
59' Gele kaart Fulham Gele kaart voor R. Babel Fulham
62' Wissel Fulham Wissel T. Fosu-Mensah voor C. Christie Fulham
72' Wissel Crystal Palace Wissel M. Meyer voor C. Benteke Crystal Palace
76' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor A. Wan-Bissaka Crystal Palace
82' Wissel Crystal Palace Wissel M. Batshuayi voor J. Ayew Crystal Palace
87' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt J. Schlupp Crystal Palace 2-0
88' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor R. Babel Fulham
91' Wissel Crystal Palace Wissel B. Sako voor J. Schlupp Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Fulham
Opstellingen Crystal Palace - Fulham
De opstellingen van Crystal Palace en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Fulham zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Crystal Palace - Fulham

Crystal Palace en Fulham treffen elkaar in de 25e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Fulham in de Premier League vond plaats op 11 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crystal Palace. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Crystal Palace als Fulham wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Crystal Palace 1
Winst Fulham 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 15e positie staat, terwijl we Fulham terugvinden op de 19e plaats.